Canal de scurgere pentru duş cu margine pentru grătar perforat şi margine ajustabilă faţă de zid

Această scurgere este proiectată pentru montarea grătarelor perforate. Marginea din oţel inoxidabil constituie o bordură elegantă între plăcile de gresie şi grătar. Apa curge în rigola de scurgere atât pe la margini cât şi printre perforaţiile din grătar. Este poziţionată în mod direct pe perete. Marginea verticală ajustabilă permite o instalare uşoară şi asigură o potrivire etanşă la apă, indiferent de grosimea plăcilor de faianţă utilizate la pereţii duşului.

APZ4

APZ4-lCadru de izolare vertical ajustabil

Scurgerile pentru duş APZ4 şi APZ4 LOW sunt prevăzute pentru instalarea directă pe peretele din cabina de duş, acolo unde peretele se îmbină cu plăcile de gresie. Cadrul de izolare impermeabil este reglabil pentru a se potrivi unor plăci de faianţă cu grosimea între 6–12 mm, eliminând nevoia de a compensa cu adeziv orice diferenţe între grosimea plăcilor.

Spre deosebire de alte rigole liniare, rigola FLEXIBLE este fixată pe perete cu ajutorul unui cadru de izolare vertical, care este ulterior acoperit cu o membrană impermeabilă şi cu plăci de faianţă, asigurându-se astfel un grad mai bun de impermeabilitate. Imprimarea unei înclinaţii a pardoselii înspre perete este de asemenea facilitată.