Amplasarea rigolelor pentru duș

APZ1, APZ6, APZ7, APZ101 LOW, APZ106 LOW, APZ107 LOW

Instalaţie lângă perete, închisă

Grătarul este apropiat de perete. Suprafaţa este înclinată într-o direcţie, către peretele din spate al duşului. Nu există riscul inundării pardoselii băii. Scurgerea pentru duş nu trebuie să aibă aceeaşi lăţime ca şi incinta pentru duş; ea poate fi mai scurtă.

umisteni-apz1-01aumisteni-apz1-01bumisteni-apz1-01c

Instalaţie lângă perete, deschisă

Grătarul este apropiat de perete. Suprafaţa este înclinată în trei direcţii către scurgere. Nu există riscul inundării pardoselii băii. Scurgerea pentru duş nu trebuie să aibă aceeaşi lăţime ca şi incinta pentru duş; ea poate fi mai scurtă. Noi recomandăm ca întreaga pardoseală a băii să fie înclinată către scurgerea pentru duş. În cazul băilor publice, pot fi amplasate mai multe scurgeri, una lângă alta.

umisteni-apz1-02

Instalaţie lângă uşă, închisă

Suprafaţa este înclinată într-o direcţie dinspre perete către scurgerea pentru duş. Vă recomandăm ca întreaga pardoseală a băii să fie înclinată de asemenea în direcţia scurgerii pentru duş. Lăţimea scurgerii trebuie să fie aceeaşi ca şi cea a incintei pentru duş.

umisteni-apz1-03aumisteni-apz1-03b

Instalaţie lângă uşă, deschisă

Suprafaţa este înclinată în două direcţii către scurgerea pentru duş. Vă recomandăm ca întreaga pardoseală a băii să fie înclinată de asemenea în direcţia celor două scurgeri pentru duş. Lăţimea scurgerii trebuie să fie aceeaşi ca şi cea a incintei pentru duş.

umisteni-apz1-04

umisteni-apz1-05umisteni-apz1-06

APZ4, APZ104 LOW

Instalaţie lângă perete, închisă

Grătarul este instalat chiar la perete. Suprafaţa este înclinată într-o direcţie către zidul incintei duşului. Nu există riscul inundării pardoselii băii. Scurgerea pentru duş propriu-zisă, nu trebuie să aibă aceeaşi lăţime ca şi incinta pentru duş, ea putând fi mai scurtă.

umisteni-apz4-01aumisteni-apz4-01bumisteni-apz4-01c

Instalaţie lângă perete, deschisă

Grătarul este apropiat de perete. Suprafaţa este înclinată în trei direcţii către scurgere. Nu există riscul inundării pardoselii băii. Scurgerea pentru duş propriu-zisă, nu trebuie să aibă aceeaşi lăţime ca şi incinta pentru duş, ea putând fi mai scurtă. Vă recomandăm ca întreaga pardoseală a băii să fie înclinată către scurgerea pentru duş. În cazul băilor publice, pot fi amplasate mai multe scurgeri, una lângă alta.

umisteni-apz4-02

umisteni-apz4-03

APZ5

Instalaţie lângă perete, închisă

Sistemul de scurgere este instalat în perete. Suprafaţă este înclinată către zidul duşului. Scurgerea pentru duş propriu-zisă, nu trebuie să aibă aceeaşi lăţime ca şi incinta pentru duş, ea putând fi mai scurtă.

umisteni-apz5-01aumisteni-apz5-01bumisteni-apz5-01c

Instalaţie lângă perete, deschisă

Sistemul de scurgere este instalat în perete. Suprafaţa este înclinată în trei direcţii către scurgerea pentru duş. Vă recomandăm ca întreaga pardoseală a băii să fie înclinată către scurgerea pentru duş. În cazul băilor publice, pot fi amplasate mai multe scurgeri, una lângă alta.

umisteni-apz5-02

umisteni-apz5-03

ARZ1

înstalate în colţul incintei de duş

Grătarul este poziţionat în mod direct lângă zidurile solide. Înclinaţia întregii pardoseli a incintei duşului este direcţionată către colţul unde se află scurgerea.

umisteni-arz1-01aumisteni-arz1-01bumisteni-arz1-01c

umisteni-arz1-02

GRĂTARUL ESTE MAI LUNG DECÂT LĂŢIMEA INCINTEI DUŞULUI

Când se instalează paravanele cabinei de duş, este posibil ca datorită lungimilor prost definite ale scurgerii pentru duş, grătarul să fie blocat sub paravane (paravanul este mai lung decât lăţimea incintei pentru duş). Acest lucru face imposibilă îndepărtarea mizeriei şi mai apoi curăţarea canalului şi a sifonului de scurgere.

Pentru a rezolva această problemă, acum avem disponibile piese de grătar de 100 mm, denumite LINE 100 şi PURE 100 (cu finisaje lustruite sau mate). Aceste piese de grătar lungi de 100 mm sunt plasate în canalul de scurgere direct sub zonele în care paravanele ar bloca grătarul standard. Mai apoi, în partea care rămâne a canalului, se va folosi un grătar care este cu 100 mm mai scurt decât lungimea scurgerii. Designul LINE 100 şi PURE 100 este astfel realizat încât tranziţia între ambele grătare este aproape insesizabilă.

umisteni-line100-01aumisteni-line100-01bumisteni-line100-01c
umisteni-line100-02

umisteni-line100-03

SISTEMUL MODULAR

Utilizarea scurgerilor pentru duş lineare în zonele publice (bazine de înot, spa-uri şi centre wellness) necesită de obicei lungimi non-standard ale scurgerii. Cea mai mare lungime posibilă a unei singure piese de scurgere liniară ALCA este de 2.200mm.

umisteni-modulovy-system

Pentru lungimi mai mari de 2200mm, noi vă putem oferi două soluţii:

  1. Sistemul modular – scurgerile unice standard sunt conectate prin utilizarea unor îmbinări cu flanşe şi a garniturilor, în timpul instalării la locul de montaj.
  2. Sistemul continuu – scurgerile unice standard, fabricate cu canale deschise pe laturi, sunt sudate împreună în timpul instalării la locul de montaj.
În cazul lungimilor non-standard, fiecare scurgere este studiată în mod specific şi proiectată ţinând cont de amplasarea necesară şi de numărul de sifoane.

umisteni-modulovy-system-02

BANDĂ DIN OŢEL INOXIDABIL PENTRU PARDOSELI ÎNCLINATE

Banda din oţel inoxidabil acoperă tranziţia între zonele înclinate şi cele neînclinate ale pardoselii. Este disponibilă cu un finisaj mat; versiuni dreapta sau stânga şi în lungimi de 1000mm şi 1200mm.

Benzile APZ901M şi APZ902M sunt proiectate pentru o grosime a plăcilor de gresie de 10 mm, în timp ce benzile APZ903M şi APZ904M pentru o grosime a plăcilor de gresie de 12mm.

umisteni-lista-01aumisteni-lista-01b

umisteni-lista-02