1.) Scoaterea grătarului

Scoateţi grătarul folosind cârligul furnizat. Pe perioada instalării, aveţi grijă să nu pierdeţi cârligul! Spălaţi canalul de scurgere cu apă. Apoi, vă recomandăm să folosiţi agentul de curăţare Universal ACH001, care are un efect de regenerare pe suprafeţele din oţel inoxidabil şi care previne formarea depunerilor de calcar.

udrzba-01

2.) Murdăria grosieră

Grătarul detaşabil al sifonului este eficient pentru captarea mizeriei grosiere. După îndepărtarea acestui grătar este suficient să îl curăţaţi cu apă.

udrzba-02

3.) Închidere de siguranţă

Rotiţi blocarea de siguranţă a compartimentelor împotriva mirosului cu 90 °.

udrzba-03

4.) Sifon împotriva mirosului

Îndepărtaţi piesele sifonului împotriva mirosului, folosind o mişcare de balans dintr-o parte în alta, în direcţia marginii celei mai lungi a canalului. Pentru a reintroduce piesele sifonului împotriva mirosului, este important să inseraţi partea în care grătarul sifonului se potriveşte de prima dată (mai încolo de blocajul de siguranţă din mijloc), şi mai apoi apăsaţi într-o parte cu întregul capac (cel care este orientat înspre siguranţa din mijloc). După aceea, pentru a asigura sifonul împotriva mirosului contra inundaţiei, învârtiţi închiderea de siguranţă cu 90 °.

udrzba-04

5.) Curăţare

Curăţaţi camera sifonului (cu jet de apă sau mecanic). Puteţi folosi ospirală pentru a curăţa de asemenea şi ţeava de evacuare.
Curăţaţi canalul de scurgere şi grătarul de cel puţin 4 ori pe an.
Vă recomandăm curăţarea sifonului cel puţin o dată pe an, sau imediat după ce debitul de apă prin scurgere scade (apa nu se scurge corespunzător şi rămâne în duş).

udrzba-05

AHP80 Bandă hidroizolatoare

Banda adezivă impermeabilă este inclusă în cutie. Prin folosirea acestei benzi, va exista întotdeauna o conexiune elastică permanentă a scurgerii la hidroizolaţia clădirii.

Membranele hidroizolante auto-adezive pot fi comandate şi separat. Cod APH80 la lungimea de 1.200mm.

AHP80

ACH001 Soluţie de curăţat universală

Agent de curăţare pentru regenerarea şi curăţarea scurgerilor şi al grătarelor pentru duşuri, care previne formarea depunerilor de calcar.

Întreţinerea grătarului

Pentru a menţine aspectul perfect, curăţaţi sistemul cel puţin o dată pe lună. Vă recomandăm agentul nostru de curăţare Universal ACH001. Nu folosiţi obiecte ascuţite sau abrazive pentru curăţare, deoarece acestea pot deteriora suprafaţa grătarului.

cistic na zlaby